Clip mAd е македонска платформа што нуди прецизно таргетирање на локалната публика преку следење на најновите светски стандарди и трендови за напредно таргетирање.

Платформата нуди совршена распределба на импресии за десктоп и мобилен уред преку:

 • Таргетирање според локација (континент, земја, IP)
 • Таргетирање според време
 • Таргетирање според уред (десктоп, мобилен, таблет)
 • Таргетирање според оперативен систем (Windows, Linux, Android, IOS)
 • Таргетирање според пребарувач (Chrome, Firefox, Safari, Explorer)
  Доколку сакате да станете членка на mAd или сакате да ги користите услугите на mAd, контактирајте нè за повеќе информации тука.

Clip mAdе платформа што ги поврзува ПР и огласувањетосо цел да воспостави добри односи помеѓу медиумите и огласувачите и да го подобри квалитетот на информациите до крајниот потрошувач.

Платформата Clip mAd е наменета за маркетинг и ПР-агенциите, како и за големите огласувачи.

Со користење на платформата се добива:

 • Поевтино и поквалитетно огласување
 • Се остваруваат подобри резултати
 • Се градат добри односи помеѓу медиумите и клиентите
 • Се добиваат навремени и прецизни извештаи
 • Бесплатно користење на другите алатки на Clip Media Group

  За повеќе информации за mAd кликнете тука.

Членки на mAd

Огласувачи во mAd мрежа